GYIK

Kérdésed van? Nézz szét a gyakran ismételt kérdések között vagy küldd el üzenetben!
Általános

Játékosaink jellemzően első alkalommal kóstolnak bele a virtuális valóságba, így te is bátran játszhatsz nálunk bármilyen VR tapasztalat nélkül. Ebben az esetben javasoljuk, hogy az élmény kiválasztásakor vedd figyelembe az adott játék nehézségi szintjét, amiket a kiemelt VR játékaink leírásánál is feltüntettünk, de a teremben játékmestereink tanácsát is kérheted ezzel kapcsolatban.

Szolgáltatásaink 8 éves kor felett vehetők igénybe, 12 éves korig csak felnőtt kísérő jelenlétében. 18 éves korig a terem igénybevételéhez szülői hozzájárulás szükséges. A legnépszerűbb VR játékaink leírásánál minden esetben feltüntettük az adott játék PEGI (Egységes Európai Játékinformációs Rendszer) címkét, ami az elektronikus játékokhoz használt korhatár besorolásról ad tájékoztatást. A címkén 3, 7, 12, 16, vagy 18-as szám szerepelhet. Ezek azt az minimum életkort jelölik, amire nézve az adott játék már biztonságos tartalomnak tekinthető. Fontos, hogy a PEGI besorolás korhatárokat jelöl, és nem veszi figyelembe az adott játék nehézségi szintjét vagy az ahhoz szükséges készségeket. A PEGI besorolásról további információt a www.pegi.info weboldalon találsz.

Alapvetően játékfüggő, hogy az adott élmény mennyi fizikai aktivitást kíván a játékosoktól. Vannak olyan játékaink, amik kifejezetten komfortosak, ezeket egy helyben állva végig tudod játszani, ugyanakkor bizonyos játékok folyamatos, intenzívebb mozgást igényelhetnek. A kiemelt VR játékaink leírásaiban feltüntettünk egy Aktivitás mutatót, ez ad tájékoztatást az adott játékra vonatkozó intenzitási szintről.

Igen, a sztenderd szemüvegkeretek elférnek a headsetek alatt. Sőt ha szemüveget hordasz a mindennapokban, kifejezetten ajánljuk, hogy a játék közben is viseld a szemüveged, ugyanis a virtuális világban jellemzően távolra kell fókuszálni.

A virtuális valóság bizonyos esetekben önkéntelen testi vagy kémiai reakciókat válthat ki, így a biztonságot szem előtt tartva, a terhesség 3. hónapját követően már nem javasoljuk a játékban való részvételt.

Játékok

Jelenleg 5 játékállomás van kialakítva a termünkben, amiken egyidejűleg 5 játékos tud játszani single vagy multiplayer módban. Basic jeggyel 3, All in one jeggyel pedig 2 fő tud azonos idősávon belül játszani. A Foglalás menüpont alatt tájékozódhatsz arról, hogy adott időszakban jegytípusonként mennyi az elérhető helyek száma.

Termünkben jelenleg több, mint 30 különböző VR játék közül választhatsz, de kínálatunk folyamatosan bővül. Kiemelt játékaink listáját rövid leírással megtalálod a Játékok menüpont alatt, ugyanakkor termünkben bátran kérheted játékmestereink segítségét is, akik az igényeid alapján készséggel ajánlanak neked az élményeink közül.

Igen, megjelölt játékainkban több játékos is részt vehet egyszerre. Nézz szét a Játékok menüpontban a multiplayer kategória alatt, és válassz kedvezményes multiplayer jegyeink közül! Csoportok számára is kifejezetten ajánljuk ezt az élményt, hiszen nem mindennapi programlehetőség, akár szimpla baráti vagy családi összejövetelről, akár ünnepi alkalomról van szó.

Természetesen, ha esetleg a játék közben segítségre lenne szükséged, játékmestereink készséggel állnak rendelkezésedre.

Igen, 60 perc játékidő alatt kettő, 120 perc játékidő alatt pedig három VR játék kipróbálására is lehetőséged nyílik. Ha igazán elhivatott vagy, vásárolj 10 órás bérletet kedvezményes áron, amivel kipróbálhatod játékaink jó részét.

Előkészületek

Nem szükséges előre kiválasztanod a játékot, de termünk csak előzetes időpontfoglalást követően vehető igénybe. Érdemes figyelembe venned a foglalás során azt is, hogy a Kaland és a Repülés kategóriába tartozó játékaink csak All in one jegy vásárlása esetén vehetők igénybe. Így amennyiben ezekkel a játékokkal szeretnél játszani, vagy csak a teremben választanál játékot, All in one típusú jegy vásárlását javasoljuk.

Ha bármi kérdésed van a játékkal kapcsolatban vagy tanácsot szeretnél kérni játékmestereinktől, javasoljuk, hogy a lefoglalt időpont előtt körülbelül 15-20 perccel korábban érkezz meg a terembe, hogy kényelmesen fel tudj készülni az élményre, és a lefoglalt idősáv teljes egészét a virtuális valóságban tudd tölteni. Abban az esetben is érdemes körülbelül 5-10 percet számolni a felkészülésre, ha már nem első alkalommal jársz nálunk.

Termünk Budapest belvárosában, a Deák Ferenc tértől néhány percnyi sétatávolságra helyezkedik el. A bejáratot az Asbóth utca 20-22. számhoz tartozó épület belső udvarában találod. A vaskapun belépve fordulj balra, nyomd meg az 1-es kapucsengőt és gyere le hozzánk a terembe.

Ha autóval érkezel, parkolásra az Asbóth utcában vagy a közeli Erzsébet Parkolóban van lehetőséged. A mélygarázs az Erzsébet téren található, körülbelül 5 percnyi sétatávolságra a VR játéktermünktől.

Foglalás és jegytípusok

Igen, játékaink csak előzetes foglalással vehetők igénybe. Foglalj időpontot az oldalunkon, és a jegytípus kiválasztásával biztosítsd be magad, hogy akkor és azzal a játékkal játszhass, amivel szeretnél!

Az online időpontfoglalás során vagy ajándékutalvány vásárlásakor biztonságosan fizethetsz weboldalunkon a bankkártyáddal a Stripe szolgáltatásán keresztül, de foglaláskor választhatod azt is, hogy a helyszínen fizetsz. Termünkben jelenleg csak bankkártyás fizetésre van lehetőséged, valamint itt válthatod be az ajándékutalványod és a 10 alkalmas bérleted is.

A lefoglalt időpont előtt 24 órával díjmentesen lemondhatod az időpontot. Ezt követően sajnos nem áll módunkban visszatéríteni a foglalási díjat. Kérjük, hogy lemondási szándékodat e-mailben jelezd nekünk legkésőbb az érkezést megelőző 24 órával az info@linarvr.hu címen.

Ajándékutalványokat vásárolhatsz az oldalunkon online vagy személyesen a termünkben is, azok beváltására ugyanakkor csak személyesen van lehetőséged a játék megkezdése előtt. Kérjük, hogy abban az esetben is online foglalj előzetesen időpontot, ha ajándékkártyával szeretnél fizetni, a fizetési módoknál pedig válaszd ki az “Ajándékutalvány” opciót. Az utalványt a vásárlás időpontjától számított 90 napon belül használhatod fel bármely VR játékélményünkre, az utalvány típusától függően 60 vagy 120 perc játékidőre.

10 alkalmas bérletet online vagy a termünkben válthatsz magadnak, vagy akár másnak is ajándékba. A bérletet személyesen válthatod be termünkben és 90 napig van lehetőséged felhasználni bármelyik játékélményünkre. A bérlet beváltása is előzetes online foglaláshoz kötött, ezért kérjük, ha 10 alkalmas bérletet szeretnéd használni, a foglalás során jelezd a fizetési módoknál a “10 alkalmas bérlettel fizetek” opció kiválasztásával.

Amennyiben kedvezményre jogosító kuponod van, azt az online foglalás során tudod beváltani, személyes beváltásra nincs lehetőség. A kedvezmény érvényesítéséhez nem kell mást tenned, mint a foglalás során megadni a kupon kódját a “Kedvezménykupon” mezőben, annak értéke pedig automatikusan levonásra kerül az aktuális foglalási díjakból.

Bizonyos VR játékainkkal akár 5 fő is játszhat, így ezekkel az élményekkel igazán fel lehet rázni céges rendezvényeket, csapatépítőket, szülinapokat, de akár a legény- vagy lánybúcsúkat is. Rendezvényekre kitelepülést is vállalunk, kérdd ehhez kapcsolódó, személyre szabott ajánlatunkat!

Kérdésed van?

"*" a kötelező mezőket jelöli