VR játékok

Ízelítő folyamatosan megújuló VR játékkínálatunkból

Játéktípusaink

Böngéssz különböző tematikájú VR játékaink között, vagy kérd játékmestereink segítségét a választásban!

Kaland

Ha észbontó izgalmakat keresel, lélegzetelállító látványvilággal, válassz ebből a kategóriából VR élményt! Harcolj idegen fajokkal egy disztópikus világban, vagy tedd magad próbára a vadonban!

Half-Life: Alyx

Ha szeretted a Half-Life sorozatot, vagy kipróbálnád az egyik leglátványosabb, páratlan grafikájú VR játékot, ez az élmény garantáltan magával fog ragadni. Bújj bele Alyx Vance szerepébe, és mentsd meg az emberiséget egy idegen fajtól egy poszt-apokaliptikus világban!

Nehézség
Adrenalin
Látvány
Aktivitás

Green Hell

Gondolkodtál már azon, hogy túl tudnád-e élni egyedül a természetben? A Green Hell segítségével trópusi környezetben tesztelheted a képességeidet. Óriási pálya, lélegzetelállító látványok, szinte korlátlan lehetőségek kötszerkészítéstől a fegyverekezelésen át a menedéképítésig.

Nehézség
Adrenalin
Látvány
Aktivitás

Repülés

Próbáld ki egy valósághű repülőszimulátorral, milyen lehet irányítani egy utasszállítót vagy egy helikopterrel bejárni a világot! Ha extra adrenalinra vágysz, bújj bele egy vadászpilóta bőrébe, és vegyél részt izgalmas légiharcokban a második világháborúban vagy akár egy távoli galaxisban!

Microsoft Flight Simulator

Eszméletlen élmény a felhők felett. Ezzel a repülőszimulátor játékkal vezethetsz vitorlázórepülőt vagy helikoptert, de kipróbálhatod magad akár egy élethű Airbus A320-as utasszállító gépen is, ahol szinte minden egyes gomb úgy működik, mint a valóságban. 

Nehézség
Adrenalin
Látvány
Aktivitás

Warplanes: Battles over Pacific

Vonzz a repülés, de a technikai beállítások helyett inkább az élményt maxolnád ki? Bújj bele egy második világháborús amerikai pilóta bőrébe, és legyél részese a Japán Birodalom elleni küzdelemnek! A Warplanes VR játékban izgalmas légiharcokat élhetsz át, akár a barátaiddal géppárban repülve.

Nehézség
Adrenalin
Látvány
Aktivitás

STAR WARS™: Squadrons

Sajátítsd el a csillagvadász harc művészetét a STAR WARS™: Squadrons VR autentikus pilótajátékban! Ha kedveled a Csillagok háborúját, ne hagyd ki ezt a káprázatos űrszimulátort, ami valóban magával ragadó élményt nyújt egy virtuális valóságban.

Nehézség
Adrenalin
Látvány
Aktivitás

Akció (FPS/RPG)

Vedd fel a VR headsetet, ragadj fegyvert a virtuális valóságban és lépj rá az adrenalinpumpára! Belső nézetű lövöldözős és szerepjátékainkban harcolhatsz egy zombikkal teli posztapokaliptikus világban, a II. világháború hadszínterein, de küzdhetsz fénykarddal Darth Vaderrel vállvetve, vagy íjakkal verheted vissza az orkok támadását.

After the Fall

Pörgős, intenzív, de mégis realisztikus és kihívásokkal teli “zombis” játék. Sok fegyver, izgalmas, de változatos játékmenet. Nem horror, inkább akciójáték.

Nehézség
Adrenalin
Látvány
Aktivitás

Medal of Honor: Above and Beyond

Egy igazi klasszikus VR köntösben. Éld át a második világháború nyugati hadszintereit teljes három dimenzióban, bővült fegyver- és eszközarzenállal!

Nehézség
Adrenalin
Látvány
Aktivitás

Zero Caliber

Próbálj ki egy igazán realisztikus FPS játékot, amit sokan a lövöldözős VR kategória egyik legjobb multiplayer élményeként tartanak számon. Gyűjtsd össze a haverokat, töltsétek fel a tárakat és éljetek át egy valósághű küzdelmet! Kifejezetten profiknak ajánljuk.

Nehézség
Adrenalin
Látvány
Aktivitás

Vader Immortal

Star Wars? Biztosan ismerősen cseng. Ebben az elképesztő járékban – mintha egy Star Wars filmbe csöppentél volna – egy űrkalandor szerepébe bújhatsz, aki Darth Vaderrel vállvetve tanul, küzd és bontakoztatja ki eddig rejtőző jedi erejét. Hihetetlen látvány, fénykardozás, jedi erővel tárgyak mozgatása, egyszóval minden, ami csak kell!

Nehézség
Adrenalin
Látvány
Aktivitás

Elven Assassin

Védd meg a falvadat az orkok támadása ellen! Képzeld magad elf várvédők helyzetébe, akik íjjal védik meg, ami az övék.

Nehézség
Adrenalin
Látvány
Aktivitás

STRATÉGIA

Utazz be egy szinte végtelen sci-fi univerzumot, építs ki bázisokat, kereskedj, fegyverkezz vagy építs hatalmas épületeket, egy a lényeg: fedezd fel a galaxist, fejlessz és tegyél meg mindent a túlélésért!

No Man's Sky

Ez a játék egy komplett univerzumba kalauzol el, ahol bolygók között utazva, világokat fedezhetsz fel, és saját bázist építhetsz a környezetből. Vigyázat, könnyen beszippant!

Nehézség
Adrenalin
Látvány
Aktivitás

KREATÍV

Lépj be egy másfajta valóságba, merülj el a nyugalomban és szabadítsd fel a kreatív energiáidat! Ezekben a játékainkban hihetetlen látványban lehet részed. Tervezz épületek, fess vagy szobrászkodj! Művészetednek itt csak a képzeleted szab határt.

Arkio

Álmaid otthonát tervezgeted vagy csak kreativitásod szerednéd szabadjára engedni? Az Arkio segítségével három dimenzóban – akár Virtual Reality-ben vagy Augmented Reality-ben – tervezhetsz, építhetsz, rendezhetsz, mindezt többféle szemszögből a tér teljes megtapasztalásával.

Nehézség
Adrenalin
Látvány
Aktivitás

Tilt Brush

Háromdimenziós festés, szobrászkodás? Ebben a VR/AR világban csak a képzeleted szabhat határt művészetednek!

Nehézség
Adrenalin
Látvány
Aktivitás

GYEREK

Nálunk a kisebbek sem maradhatnak ki az élményekből. Szórakoztató és oktató VR játékainkkal próbára teheted az ügyességed, belecsöppenhetsz a felnőtt munkahelyek világába, vagy megtapasztalhatod a lövöldözős játékok izgalmait egy cukorkákkal teli királyságban, ahol garantáltan nem rémiszthet meg semmi.

Candy Kingdom

A Candy Kingdom egy gyerekeknek szóló játék, ahol jól irányzott cukorkákkal lehetsz te a királyság uralkodója.

Nehézség
Adrenalin
Látvány
Aktivitás

Job Simulator

Lépj be egy utópisztikus világba, amiben a robotok kiváltottak minden emberi munkát, te pedig tét nélkül kipróbálhatod, milyen érzés gourmet szakácsként, kisboltos eladóként vagy irodistaként tengetni a mindennapokat! Ha még csak ismerkedsz a VR-ral vagy gyerekkel érkezel, bátran ajánljuk neked ezt a játékot.

Nehézség
Adrenalin
Látvány
Aktivitás

RITMUS

Mozgasd át magad egy párhuzamos valóságban! Élj át egy gyors tempójú, ritmusalapú VR élményt, szeletelj a ritmusra, vagy ragadj box kesztyűt, szállj ringbe és küzdj meg a virtuális ellenfeleiddel!

Beat Saber

A Beat Saber egy nagyon szórakoztató, sok mozgást igénylő játék kicsiknek és nagyoknak, ahol zene ritmusára kell virtuális kockákat fénykarddal szeletelni. A jó hangulat és mosolygás garantált, akár egy könnyű edzés helyett is ajánljuk.

Nehézség
Adrenalin
Látvány
Aktivitás

Knockout League

A Knockout League box mérkőzést szimuláló játék, sok mozgással. A jó reflexek itt nem ártanak. Küzdj meg virtuális ellenfeleiddel, mozogj úgy, hogy játszol közben!

Nehézség
Adrenalin
Látvány
Aktivitás

ÉLMÉNY

Milyen lehet a világűrben járni? Fedezd fel a galaxist egy igazán magával ragadó virtuális élményben, amely ötvözi a tudományt és a művészetet. Utazz a Föld körül, járd be az űrt valódi NASA-asztronauták kalauzolásával, és tapasztald meg a súlytalanság élményét!

Mission: ISS

Látogass el a nemzetközi űrállomásra, tegyél űrsétát, tapasztald meg a súlytalanság élményét! Ebben az Emmy-díjra jelölt szimulációban magad is űrhajós lehetsz és ha úgy döntesz, a nemzetközi űrállomás munkatársai kalauzolnak el a földön kívüli élményben.

Nehézség
Adrenalin
Látvány
Aktivitás

Spheres

Tartsd kezekben naprendszerünk bolygóit és éld át a virtuális valóságban a galaktikus utazás élményét! Fedezd fel az űr titkait a virtuális valóság segítségével.

Nehézség
Adrenalin
Látvány
Aktivitás

MULTIPLAYER

Szedd össze a haverokat vagy a családod, és játsszatok egymás ellen izgalmas VR játékainkkal!